Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur zaal 3

Wijeindhoven in Woensel-Zuidoost.
Met ons team werken we samen met bewoners van Generalenbuurt, Oude Toren en Oude Gracht.

Heb je ondersteuning nodig?
Dan helpt WIJeindhoven je op weg. Natuurlijk wil je graag de regie over je eigen leven houden of juist weer krijgen. Daarom kijk je met een medewerker van het WIJteam in je wijk eerst wat je zelf zou kunnen doen. Of dat er in je omgeving iemand is die je kan helpen. Misschien zie je dan wel meer mogelijkheden. Anders zoeken we gewoon verder naar een oplossing die bij jou past. En mogelijk kun jij ook iets voor een ander betekenen.

Werk en inkomen
Opeens geen werk meer hebben, dat is een hele klap. En het valt niet mee om weer aan de slag te komen. Hoe ga je daarmee om? En hoe zit het nu met je inkomen? Heb je nog wel genoeg om in je levensonderhoud te voorzien? Heb je iemand nodig om je administratie op orde te krijgen? Hoe vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt? Wacht niet te lang, maar zoek samen met WIJeindhoven naar een oplossing.

Zorg en opvoeding
Stel, het gaat niet goed met je gezondheid. Of je hebt een lichamelijke beperking en wilt graag ondersteuning. Misschien maak je je zorgen over hoe je kind zich ontwikkelt of gedraagt. Of gaat het thuis mis en weet je niet hoe je dat kunt veranderen. Kijk dan samen met iemand van WIJeindhoven wat er mogelijk is.

Huishouding
Wil je het liefst gewoon thuis blijven wonen? Dan zijn er misschien aanpassingen nodig om dat zo prettig en veilig mogelijk te maken. En het kan ook zijn, dat je ondersteuning in het huishouden nodig hebt. Vraag het WIJeindhoven. Zo nodig komt er iemand van het WIJteam langs om met jou de mogelijkheden te bekijken.

Vervoer (mobiliteit)
Het kan nodig zijn om extra vervoer te regelen. Bijvoorbeeld om op je school, werk, begeleidings- of behandelplek te komen. WIJeindhoven helpt je dan op weg.

Wonen en ontmoeten
Is je woonsituatie veranderd? Kun je de rekeningen niet meer betalen? Moet je woning worden aangepast? Wil je met wat begeleiding zelfstandig gaan wonen? Wil je graag (weer) in contact komen met andere mensen? Praat dan eens met iemand van WIJeindhoven.

Maak kennis met je WIJteam op:

www.eindhoven.nl

of bel (040) 238 89 98.

Wij EindhovenWij Eindhoven